Thursday, July 20, 2017

Ada nih..elok je bernafas..

Salam semua
Salam Syawal (sempat lagi nih)
Salam Lembaran Aidilfitri

kisah pi New Zealand akan disambung bila mood bercerita kembali ceria

Raya tahun nih sama ke macam raya-raya tahun sudah?

Wa?
ada kelainan sket
.
.


Seperti sediamaklum yang wa dah tercampak keluar dari persisiran pantai barat...


dipayungi oleh seseorang ..wa nak kuarkan duit sendiri beli nih pun ngigil ...
dasar kedekut hahah


dari merasa ini..
fefeeling diva
"I am me...or ayam mee?"



wa beralih rasa minum nih
or bole dikatakan ....bukan hari-hari la wa minum ,,
gambar sekadar hiburan semata tau
(telan air mineral di pejabat tapak)




hijrah wa kali nih tak la jauh mana pun
..
kadang-kadang balik pantai barat naik belon ini
selalunya wa balik pantai barat naik kete
dan lazimnya wa balik pantai barat naik ikut kepala sendiri sukahati je nak balik hujung minggu
(usap tayar kereta dengan manjanya)



bukan mudah nak sesuaikan diri selepas ko lompat dari tempat lama ke tempat baru
tapi kalau tak mula
ko takkan tahu
apa yang tersimpan untuk ko terokai
.
.
just move on bebeh...



maka....hai pantai timur...
be nice to me please...

and  hi doodle
hehehehe...

kisah percutian dan raya akan disambung kelak.
Tunggu entry berikutnya.
Maaf, nak berborak dalam blog nih sebab mcm lama naw tak buat 'come back' entry
gituuu haaaa.....


rasanya update dalam IG adalah lebih laju dari Blog, kan, kan????
(PS: IG wa adalah privacy setting...kbai..)

5 comments:

Kay said...

untung la dapat tengok pantai hari2...

untung la sapa dapat follow IG privasi tu...

kekekeeke

Hafiz Yusof said...

oooooo.....

Time Traveller said...

Ke pantai timur di apditasi dari perjalanan New Zealand ke kak hahaha..

elly nadyra said...

sodapnya air yang kat atas tu kak oiiiiii
ngancam gila!

Ren said...

wow IG privasi!